Red Bull TV je součástí nabídky Rakuten TV

pondělí, 29. dubna 2024, 10:15 TV, Aktuality MediaGuru

Součástí programové nabídky online služby Rakuten TV se stala ve druhé polovině dubna také tematická stanice Red Bull TV.

Propagace značky Red Bull na pražském Karlově mostě. Foto: Red Bull

Propagace značky Red Bull na pražském Karlově mostě. Foto: Red Bull

„Jsi fanda přímých přenosů a dobrodružství, sportů nebo třeba kultury? Nalaď Red Bull TV a nic podstatného už ti neunikne,“ láká na svém webu provozovatel tematického kanálu, který stojí také za světoznámým energetickým nápojem. Kromě aplikace Rakuten TV je možné sledovat Red Bull TV přímo také prostřednictvím webových stránek https://www.redbull.com/. Vstup do služby japonské společnosti však rozšiřuje dostupnost kanálu na řadu zařízení včetně Smart TV.

Red Bull TV byla umístěna na poslední pozici mezi sportovními kanály, kde jsou k dispozici v České republice dále DAZN Womens Football, FIFA+, Fuel TV, Motorvision. World Billiards TV, Hard Knocks, World Poker Tour (WPT), World of Freesports, Motorsport.tv a MAV TV Motorsports Network. Přístup k Rakuten TV je snadný. Na řadě dálkových ovladačů je již k dispozici její tlačítko, takže pro využití služby ho stačí stisknout, registrace není nutná.

-lukpol-

FAST kanály: Rakuten TV má sport, filmy i hudbu zdarma a legálně

čtvrtek 21. března 2024